Trefelling, Flishogging og Stubbefresing

Anton's Timber står som en pålitelig ekspert innen trefellingstjenester, flishogging og stubbefresing, vi stiller opp med erfarne arborister og moderne utstyr som garanterer en profesjonell og trygg tilnærming til alle typer trefelling og skogbehandling.

Vi forstår viktigheten av å sikre at trær fjernes på en sikker, effektiv og miljøvennlig måte. Våre tjenester strekker seg fra fjerning av enkelte trær i hager til omfattende skogrydding for kommersielle eiendommer.

Våre sertifiserte arborister evaluerer hver situasjon grundig før vi tar i bruk riktig utstyr og teknikker for å sikre at arbeidet utføres på en trygg måte, både for oss og omgivelsene. Vi tar også hånd om avfallshåndtering og kan tilby trefjerningstjenester som inkluderer kvisting og oppkutting, slik at du kan bruke det frigjorte området slik du ønsker.

Hos Anton's Timber verdsetter vi kundens behov og sørger for å levere tjenester av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Uansett om du trenger akutt trefelling etter en storm, rutinemessig trevedlikehold eller planlagt skogrydding, står vi klare til å levere pålitelige og profesjonelle tjenester som sikrer tilfredshet og trygghet.

Ta kontakt med oss i dag for å få skreddersydde trefellingstjenester som passer dine behov og ønsker. La Anton's Timber være din partner når det gjelder omsorg for trær og skog!

Ta kontakt på arborist@anton.no eller +4791174536