Om oss

Velkommen til Anton's Timber, en familiedrevet bedrift som har dedikert seg til å levere førsteklasses skogsprodukter og skogsrelaterte tjenester. Med dype røtter i skogbruket og en lidenskap for trevirke, streber vi etter å tilby effektive løsninger for skogsdrift, trefelling og trepleie, for alle som ferdes i skogen på jobb eller fritid.

Nettbutikk

I vår nettbutikk finner du en omfattende samling av nøye utvalgte produkter. Fra kvalitetsværneklær som holder deg trygg i skogen, til skogsutstyr som forenkler arbeidet ditt. Pålitelig klatreutstyr og motorsagdeler av høy kvalitet – vi har alt en skogsentusiast trenger. Vårt sortiment er kuratert med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og sikkerhet.

Vi har vært importør av Pfanner siden 2013, og er den som leverer det til alle butikker og kunder i Norge.
Vi har også vært importør av både Jernhesten og Alstor maskinen siden de kom inn i det norske markedet, og vi har ingen planer om å stoppe med det første.

Vi er også importør av Timberwolf flishoggere, samt Carlton stubbefresere.

Andre merker vi importerer er: Notch, Cannon Bars, Buckingham, ART, DMM, Petzl, ISC.

Maskiner

Vi tilbyr også salg av profesjonelle skogsmaskiner og utstyr for både private og profesjonelle skogbrukere. Vårt utvalg av maskiner er nøye valgt ut for å møte behovene til moderne skogbruk og gir effektive løsninger for trefelling, skogspleie og trebearbeiding.

Trefelling

Vi tilbyr også trefelling, med godt forankret kunnskap om skogen, står vi klare til å hjelpe deg med alt fra tynning av skog til fjerning av farlige trær. Vi fokuserer på sikkerhet og presisjon for å sikre at oppgavene utføres på en effektiv og ansvarlig måte.

Stubbefresing

Vår stubbefresingstjeneste tar seg av stubber som gjenstår i bakken. Med avansert utstyr fjerner vi stubbene grundig og effektivt, slik at du kan nyte et jevnt og klart område for dine prosjekter.

Kurs

Vi tilbyr også Grunnleggende kurs i treklatring med seksjonsfelling i Tønsbergområdet. Klikk her for priser og påmelding

Timbershow

I mange år drev vi også et eget Timbershow, du kan se noen gamle opptak av det her.

Vi er stolte av vår lange historie som en familiebedrift og er forpliktet til å opprettholde våre verdier av ærlighet, integritet og kvalitet. Vår ekspertise, lidenskap og dedikasjon til håndverket gjør oss til det ideelle valget for alle prosjekter knyttet til trevirke.

 

Takk for at du besøker Anton's Timber. Vi ser frem til å være din pålitelige partner for alle dine behov innen skogsdrift, trefelling og trepleie.