Velge riktig Pfanner hjelm for skogsarbeid

Velge riktig Pfanner hjelm for skogsarbeid

Når det gjelder skogsarbeid, er sikkerhet høyeste prioritet. Ute blant tette trær og tunge grener, trenger du beskyttelse som du kan stole på. Pfanner hjelmer er kjent for kvalitet og robusthet, og de er et populært valg blant profesjonelle skogsarbeidere. Men hva kjennetegner en Pfanner hjelm, og hvordan kan du teste passform og beskyttelse for å sikre at du har den beste hjelmen til jobben? La oss se nærmere på disse spørsmålene.

 

 

Hva kjennetegner en Pfanner hjelm?

Pfanner hjelmer skiller seg ut på flere måter. De er designet med en kombinasjon av avansert teknologi og solid håndverk, som sikrer både komfort og maksimal beskyttelse.

1. Høykvalitetsmaterialer:

 Pfanner hjelmer er laget av materialer i høy kvalitet som er designet for å tåle tøffe forhold og ekstreme miljøer. Dette inkluderer støvresistent plast og robust intern polstring.

2. Ventilasjon: 

En av de største utfordringene med skogsarbeid er å holde hodet kjølig. Pfanner hjelmer kommer med effektiv ventilasjon, som gir god luftstrøm og holder hodet ditt kjølig selv under intensive arbeidsøkter.

3. Integrert visir og hørselvern: 

Mange av Pfanners hjelmer er utstyrt med integrert visir og hørselvern, noe som gir full beskyttelse. Visiret beskytter øynene og ansiktet mot grener og støv, mens hørselvernet beskytter mot høye lyder fra verktøy som motorsag.

4. Komfortable å bære:

Pfanner hjelmer er designet med justerbare stropper og innvendig polstring, som gjør dem komfortable å ha på selv over lengre perioder.


For en oversikt over tilgjengelige Pfanner hjelmer, kan du besøke vår nettbutikk.


Hvordan tester du passform og beskyttelse av hjelmen din?

Å velge riktig hjelm er essensielt, men det er like viktig å teste passform og beskyttelse på riktig måte. Her er noen trinn du kan følge for å sikre at hjelmen din passer perfekt og gir optimal beskyttelse.

1. Justerbar Stropp: 

Start med å justere hakestroppen. Det er viktig at stroppen er stram nok til å holde hjelmen på plass, men ikke for stram slik at det blir ubehagelig. Du bør kunne åpne munnen uten problemer, men hjelmen skal ikke bevege seg mye når du rører på hodet.

2. Justere innerfôret:

Mange hjelmer, inkludert Pfanners, kommer med justerbart innerfôr. Sørg for at fôret sitter godt rundt hodet ditt og juster det hvis nødvendig. Innerfôret skal gi deg en tett, men komfortabel passform.

3. Kontroll av visir og hørselvern:

Hvis hjelmen har integrert visir og hørselvern, må du også teste disse. Sjekk at visiret enkelt kan trekkes ned og opp, og at det gir god beskyttelse for ansiktet ditt. Øreklokkene bør sitte godt rundt ørene og gi tilstrekkelig beskyttelse mot støy uten å være ubehagelige.

4. Bevegelsestest:

Når hjelmen er justert og på plass, utfør noen bevegelsestester. Beveg hodet opp og ned, og til sidene. Hjelmen skal sitte stødig uten å skli. Hvis hjelmen beveger seg, juster stroppene og innerfôret til du oppnår en stabil passform.

5. Langvarig slitestyrke:

Bruk hjelmen under en hel arbeidsdag for å teste dens komfort over tid. En hjelm som føles bra i noen minutter, kan føles ubehagelig etter flere timer. Sørg for at du ikke opplever noen trykkpunkter eller ubehag.


Konklusjon

Å velge og teste riktig hjelm er en investering i din egen sikkerhet og komfort. Pfanner hjelmer er et utmerket valg for de som driver med skogsarbeid, takket være deres kvalitet, beskyttelse og komfort. Sørg for å justere og teste hjelmen grundig for å sikre optimal passform og beskyttelse. Besøk vår nettbutikk for å finne din perfekte Pfanner hjelm.


Den riktige hjelmen kan gjøre en betydelig forskjell i din arbeidsdag, så ta deg tid til å finne den som passer best for deg.