Hørselsvern på arbeidsplassen: Beskytt ørene dine

Hørselsvern på arbeidsplassen: Beskytt ørene dine

Når du arbeider i et miljø med mye støy, er hørselsvern et must. Men med så mange valgmuligheter, hvordan vet du hvilket hørselsvern som er det beste for deg? La oss dykke ned i det og undersøke hva som er tilgjengelig, og hvordan du kan ta det beste valget.

Typer av Hørselsvern

Det finnes mange typer hørselsvern på markedet i dag, men de mest vanlige inkluderer øreklokker, ørepropper og kommunikasjonssystemer som inneholder hørselsvern.

Ørepropper, på den andre siden, kan kanskje føles som en enkel løsning, men de gir ofte ikke den samme graden av beskyttelse som fullt hørselsvern.

Øreklokker er en type hørselsvern som dekker hele øret. De tilbyr utmerket beskyttelse og er ideelle for de som arbeider i miljøer med konstant mye støy. Ved hjelp av større hørselsvern som Pfanner eller Sena-produktene, vil du bedre kunne beskytte ørene mot potensielle hørselsskader.

Pfanner Protos bøyle til øreklokker

Pfanner innmat til øreklokker

Kommunikasjonssystemer med hørselsvern blir ofte brukt i støyfulle miljøer hvor tydelig kommunikasjon er avgjørende. De kombinerer hørselsvern med trådløse headset for klar, uforstyrret kommunikasjon.

Anton's Timber har et bredt utvalg av hørselsvern å velge mellom.

 

Hvordan velge det beste Hørselsvernet for deg

Det viktigste når man velger hørselsvern er å vurdere lydnivået på arbeidsplassen, type arbeid som utføres og personlig komfort. Husk at det er bedre å være litt overbeskyttet enn underbeskyttet når det kommer til hørselssikkerhet.

Hvis du for eksempel jobber i et område med konstant mye støy, kan øreklokker med høyt støynivå være et utmerket valg. De kan effektivt redusere støy eksponering og er lett tilgjengelige.


For de som har behov for klar kommunikasjon samtidig som de jobber i støyende omgivelser, anbefales et kommunikasjonssystem med hørselsvern. For eksempel, Sena Tufftalk M Long Range Com System. Begge tilbyr hørselsvern kombinert med trådløs kommunikasjon.

 

Sena Tufftalk M long range communication - System klokker

 

Beskyttelse av hørselen din i arbeidsmiljøer med mye støy er ekstremt viktig. Anton's Timber ønsker å hjelpe deg med å velge riktig hørselsvern for dine behov. Med vårt brede utvalg av hørselsvern og ekspertise, vil du kunne finne noe som passer perfekt for deg. Ikke nøl med å utforske vår nettbutikk for å finne det hørselsvernet du trenger for å beskytte ørene dine og gjøre arbeidsdagen din tryggere.