Klatrekurs / felling av trær med motorsag

Kursoversikt

 Følg med i nettbutikken ang dato  . Normalt har vi kurs hver mnd. 

23. og 24. August 2022   Fulltegnet 

27. og 28. September 2022 Fulltegnet

25. og 26. Oktober .Fulltegnet

15. og 16. November. Fulltegnet 

28. og 29. November   . Noen plasser ledige 

Det kommer snart flere kursdatoer .

2 dagers klatrekurs.  Lær deg treklatring med og uten sporer.

Dag 1 Starter med teori inne først for å lære seksjonsfelling  av trær med bruk av klatresporer, midjestropper og topptau(livline).  Øving på grunnteknikker i klatring med sporer og bruk av topptau( klatretau>), kastelinebruk og rigging av nedfiringstau. 

Dag 2 blir det nedfiring av greiner, topp og stammedeler ved hjelp av forskjellige bremsesystemer, heisevinsj m.m.    Sikker trefelling og bruk av motorsag/ topphåndsag  oppe i trær er en del av kurset og det blir også  undervist i filing og vedlikehold av det mest aktuelle utstyret.

Vi holder utstyr på kurset.  . Med ETW (European Treeworker) sertifisert instruktør og skogsingeniør/Aktivt Skogbrukinstruktør med meget lang erfaring, er det vår målsetning at arbeid med treklatring, trefelling og  bruk av motorsag  skal blir sikrere og mer effektivt .

Kursbevis for dokumentert opplæring etter fullført kurs.

Ordrebekreftelsen er viktig for å få oversikt over hvem som evnt. kan komme. Fakturering skjer etter at kurset er ferdig.

Dersom du ønsker å melde deg på et klatrekurs, går du inn i nettbutikken på startsiden.
Der bestiller du kurset og vi  tar kontakt for endelig påmelding.

Gå til nettbutikken for påmelding

Kurs i bruk av motorsag-Sikker trefelling   kjøres for kunder etter avtale.   Anton har hatt over 200 slike kurs i Japan . Felling  https://www.youtube.com/watch?v=wxsqekUCKXc&feature=related%20   Kvisting : https://www.youtube.com/watch?v=RBG8Ows0AL0