Nettbutikk og butikk/lager åpent som vanlig

Vi har stor aktivitet for tiden og det ser ut som det er mange som skal til skogs. I nettbutikken ligger det mye og vi svarer som vanlig på telefon , epost og meldinger . ( Epost/nettbutikk  er tryggest for at det bli sendt da det er mage forskjellige meldingstyper og mulighet for at det kan over sees).

Her i Melsomvik kan man også komme som vanlig for å kjøpe, prøve eller annet, og vi følger selvsagt de anbefalingene som er blitt gitt.

Link til nettbutikken her :

https://antonstimber.mamutweb.com/Shop/List/Antons-nettbutikk/232/1

Bestilling i nettbutikken

I 2019 økte omsetningen med 20%,,og for at vi skal klare å håndtere alle ordre med bestillinger av produkter og reservedeler er det sterkt ønskelig at de fleste bestiller i nettbutikken. Dette for  at ikke ordrene ikke skal bli borte og for å holde kostnadene nede slik at vi kan fortsette med FASTE LAVE PRISER. Men vi tar selvfølgelig i mot bestillinger på epost og telefon . Det er bare å ringe dersom du ikke  finner det du leter etter . Vi har ingen betalingsordning i nettbutikken, men sender faktura på PDF og EHF så det er bare å legge inn bestilling der .  Det er vanlige returregler som gjelder og dersom støvler eller klær ikke passer , sender vi nye med returlapp vedlagt .

Link til nettbutikken : https://antonstimber.mamutweb.com/Shop/List/Antons-nettbutikk/232/1

Dette er startsiden i nettbutikken .  Her kan  velge hovedgruppe og undergrupper , eller man kan søke på nummer eller tekst som produktet har . Inne på de forskjellige gruppene /undergruppene kan man sortere alfabetisk eller etter nr . Klikk på øverste raden for sortering . Prisene er i utgangspunktet eks mva , men huker man av i ruten så blir det inkl.mva.  Fraktfritt over 7 500,- eks mva og 50% på restordre som opprinnelig var under 7 500,-eks mva .

På bildet i midten er det først valgt Hjelmer og så valgt undergruppen Pfanne skogshjelmer . På bildet til høyre er det valgt hovedgruppen Trefellerutstyr og så Fellehjelpemidler.

Siste ukene er det lagt inn mange hundre nye produkter så det er bare å ta en titt.

Åpent i JUL og Nyttår

Vi holder normalt åpent 23. og 24. desember .  Fredag og lørdag i romjulen er vi også på plass.  Det samme gjelder mandag og tirsdag rett før nyttår.

Full fart i november og desember

Etter er travel høst  er vi inne i slutten av dette året og vi ser fram til slutten på det beste året i vår historie.  Stadig flere velger produkter fra oss for å få de funksjonene som produktene gir . Derfor tilbyr vi alltid opplæring i bruk og vedlikehold av maskiner og utstyr slik at funksjonene blir så bra som mulig . Nettbutikken er alltid åpen og vi gjør det vi kan for å sende ut så raskt som mulig . Minner om at vi fortsatt kan levere Timberwolf flishoggere  med 35 og 45 hk Kubota diesel motorer . Det samme gjelder Carlton 5014 stubbefresere. Det er også mulig å skaffe seg en Flex Jernhest før nyttår.

Pfanner hjelmer og verneutstyr

Jernhest Flex Anton`s Timber utgave

Lucas Mill sagbruket

Høstens messer

Vi er tilbake for fult igjen og i tillegg til å sende ut varer og maskiner så planlegges høstens messer.
Først ut er Jakt og Fiskedagene på Elverum 8. til 11. augusthttps://skogmus.no/de-nordiske-jakt-og-fiskedager-2019    Der har vi med Jernhester, Pfanner , Portable winch, Timberwolf m.m.

Så er det Dyrskuen i Telemark 13.til 15. september   https://www.dyrskun.no/

Høstens siste messe er Park og Anlegg i Lillestrøm 6. og 7. november .
http://www.poga.no/

Ferie

Fra 11. juli til 18. juli er det redusert bemanning hos oss grunnet ferie. ved behov for deler eller annet som haster ta kontakt med Emil på 957 29 992 eller Jan Olav på 907 14 325.
Undertegnede er også å treffe på den vanlige telefonen 908 86 491.
God Sommer !

Olav Antonsen
Denne helgen er vi hovedsponsor for Stian Paulsen Racing som kjører løp i TCR serien på Red Bull ring i Østerike. Dette er en vinnertype som med sitt mikrobudsjett har fått til veldig mye . Synd at motorsport er veldig avhengig av penger for ellers så hadde denne karen nådd veldig langt . Lykke til Stian