PFANNER – Ekstremt bra verneutstyr

Pfanner verneklær GmbH i Østerrike , som ble grunnlagt i 1990, er en utvikler og produsent av verneklær for fagfolk med ekstreme situasjoner. Selskapet står for høyprofilerte innovasjoner, maksimal sikkerhet og maksimal komfort. Pfanner selger ikke motorsager og har derfor satset på funksjon og kvalitet for å selge sine produkter.
Klær skal ikke bare beskytte , men også gjøre brukeren lett synlig med sterke signalfarger som  f. eks. rød og gul.
Vi vil ikke forfølge flyktige trender. Selv om våre produkter har en moderne og perfekt design, har vi fokus på de høyeste sikkerhetsstandarder. Selv på de fastsatte standarder «utover «, sier selskapets grunnlegger og administrerende direktør Anton Pfanner.
Vernetøy skal være lett og praktisk å bære i tillegg til å  være svært robust. Være motstandsdyktig mot vind, regn og ekstreme temperaturer  overalt, fra topp til tå.
Pfanner vil fullt ut oppfylle de høye kravene. Systemet Ideen her går som en rød tråd gjennom beskyttende bukser og hansker, jakker og vester, vernesko og funksjonelle klær.
Protos integral®  hjelmen er perfeksjonert med en rekke finesser og funksjoner og er i særklasse den beste skogshjelmen på markedet.
Anton Pfanner  sammen med stoff  produsenter og andre leverandører har gjennomført   hans ideer. Strekningen-luft-teknologi er bare en av hans banebrytende oppfinnelser. Den ekstremt pustende stretchmateriale brukes i skjorter, jakker og bukser, og er behagelig å bære selv med spesielt sterk fysisk anstrengelse.
Ekstreme idrettsutøvere drar i dag  nytte av denne enestående teknologien.
Selskapet Pfanner, god opplæring og ca 50 ansatte  har en veldig klar linje: Kun førsteklasses  fibre og plast brukes. I tillegg  produserer Pfanner utelukkende i Europa og under Europeiske arbeidsforhold.

Ny katalog 2019  https://www.yumpu.com/en/document/read/53126941/product-catalogue-2019-20

Se nettbutikken for priser og lagerførte varianter http://antonstimber.mamutweb.com/Shop/List/Pfanner-kl%C3%A6rst%C3%B8vler/249/1

Last ned katalogen fra Pfannerhttps://www.yumpu.com/en/document/read/53126941/product-catalogue-2019-20

 

Innstillinger av hjelmen : https://www.youtube.com/watch?v=fDip-LZZ_KU

Pfanner Protoshjelmer beskytter bakhodet vesentlig bedre enn vanlige hjelmer, og bakhodet tåler bare 20% av belastningen som pannen tåler.Derfor bør du se denne filmen  https://www.youtube.com/watch?v=Y9dQTNd3SgE

Koble Sena mot telefonen   https://www.youtube.com/watch?v=Fenzocrl0vI

Sammenkoble inntill 4 enheter sammen https://www.youtube.com/watch?v=45JVz0qo2QU

 

Brukermanual Sena SH10

Brukermanual Protos Bluetooth  BT-COM_Anleitung