Agroteknikk 26.- 29. november 2021

Nå er det klart for den store Agroteknikkmessen på Lillestrøm fra torsdag 26. til og med søndag 29.  Vi er på plass med en stor stand i D-hallen og har norgespremiære på den nye radiostyrte Jernhesten Essence med helt ny lunneklo og en Østerisk hydraulisk vinsj. En Alstor 840 Pro med Tapio stegmater kommer .Det gjør også flishoggere fra Timberwolf .TW 230 VTR med hydraulisk vinsj og TW 280 hengermontert . Selvfølgelig har vi med en masse Pfanner klær ( alle størrelser) som kan prøves på standen . Lucas Mill sagbruket har virkelig slått igjennom i år og modell 8-30 er i standen vår.

Den nye Portable winch 4000, Cannon sverd, Westford slabbingmill er også med .  Ta turen innom  for en skogsprat .

Sager stående eller liggende bord .Lucas mill[/caption]

Posted in Ukategorisert.