Bestilling i nettbutikken

I 2019 økte omsetningen med 20%,,og for at vi skal klare å håndtere alle ordre med bestillinger av produkter og reservedeler er det sterkt ønskelig at de fleste bestiller i nettbutikken. Dette for  at ikke ordrene ikke skal bli borte og for å holde kostnadene nede slik at vi kan fortsette med FASTE LAVE PRISER. Men vi tar selvfølgelig i mot bestillinger på epost og telefon . Det er bare å ringe dersom du ikke  finner det du leter etter . Vi har ingen betalingsordning i nettbutikken, men sender faktura på PDF og EHF så det er bare å legge inn bestilling der .  Det er vanlige returregler som gjelder og dersom støvler eller klær ikke passer , sender vi nye med returlapp vedlagt .

Link til nettbutikken : https://antonstimber.mamutweb.com/Shop/List/Antons-nettbutikk/232/1

Dette er startsiden i nettbutikken .  Her kan  velge hovedgruppe og undergrupper , eller man kan søke på nummer eller tekst som produktet har . Inne på de forskjellige gruppene /undergruppene kan man sortere alfabetisk eller etter nr . Klikk på øverste raden for sortering . Prisene er i utgangspunktet eks mva , men huker man av i ruten så blir det inkl.mva.  Fraktfritt over 7 500,- eks mva og 50% på restordre som opprinnelig var under 7 500,-eks mva .

På bildet i midten er det først valgt Hjelmer og så valgt undergruppen Pfanne skogshjelmer . På bildet til høyre er det valgt hovedgruppen Trefellerutstyr og så Fellehjelpemidler.

Siste ukene er det lagt inn mange hundre nye produkter så det er bare å ta en titt.

Posted in Ukategorisert.