Dyrskuen i Seljord 14. til 16. september

På årets Dyrskuen har vi hele 200 kvm stand for å vise nyheter . Den største nyheten er Lucas Mill sagbruket som vi skal demonstrere på standen. Det er en helt unik måte ¨sage tømmer på. Etter nærmere 30år med kjede – og bandsagbruk erfarer man at det er snuing av stokkene som tar mest tid. Det er veldig mye håndtering av stokker og blokker som skal splittes. På Lucas Mill ligger stokken helt stille til man er ferdig. Bladet sager både loddrett og vannrett og man sager begge veier . Derfor blir det vesentlig raskere enn vanlige bandsager.  En helt ny Timberwolf kommer også på standen og det er den nye 280 TVGTR med justerbart understell og 21 x 28 cm kapasitet. Den første Alstor 840 Pro er klar for levering til MarineTech as , men først blir den å se på Dyrskuen .  Selvsagt har vi Jernhesten Flex på plass og bl.a. den ny reddede elghengeren. Nyheter fra Pfanner/ Protos  har vi også med og pass på å kom innom for å prøve verneutstyr .  Carlton 5014 med Rhino fresehjul og en del annet utstyr er på plass.  Vel møtt til kaffe og en skogsprat .

Lucas Mill  https://www.youtube.com/watch?v=wC4yJ8cr-LU

Posted in Ukategorisert.