Pfanner på Motorsag VM på Lillehammer 2.-5. august

Pfanner er en av hovedsponsorene på Motorsag VM som går ved Håkons Hall på Lillehammer 2. til 5. august .  Vi er på plass der med en rekke Pfanner produkter. Tar også med litt motorsager så det blir litt aktiviteter i standen utenfor hallen. Har jo selv deltatt i 6 Motorsag VM  og stort sett alt jeg holder på med nå kommer av folk jeg traff under Motorsag VM . Det gjelder den Canadiske laget  med Bryan Couture i spissen som fikk meg over på show og Loggers Sport . Bryan kommer forøvrig også til Lillehammer sammen med oss .  Det svenske laget hadde på 90-tallet en lagleder som het Olle Jinghage.( Startet Nordfor og mye annet sammen med Søren Ericsson)  Han gjorde at jeg begynte å selge skogsutstyr  og Jernhesten var et direkte resultat av dette. Derfor er det artig å være tilbake på Motorsag VM .

Ta en tur innom oss der for å prøve litt Pfannerutstyr eller for å slå av en skogsprat .

Bildet viser Anton Pfanner  (til høyre)  da han var på besøk hos Anton`s Timber  i Melsomvik sist sommer .   Anton Pfanner kommer også til Lillehammer .  West Coast Loggingshow var de første som startet med å bruke Pfanner som showklær i Canada

Posted in Ukategorisert.