Trefellerdagene 2017

                                                                                                                                                                                                                                                                      Trefeller/demo-dagene 2017 blir i år fredag 17. og lørdag 18. mars hos oss her i Melsomvik like utenfor Tønsberg . Det blir demonstrasjoner av mange forskjellige arbeidsmetoder og maskiner. Treklatring med dobbelt tau, enkelt tau, beskjæringsteknikker, redning av treklatrer m.m. Den kjente instruktøren bak Kastsagen og mye annet Svante Hansson kjører leksjoner i filing og felling. Johan Wennerling og kollega  fra Sverige viser Spiderjack 3 , en ny vinsj og en del utstyr han har tilpasset/utviklet. Det blir  felling av stammer med forskjellige brytekanter, kjedetesting  m.m  og konkurranser med fine premier. Stian fra Harpix as demonstrerer beskjæringsteknikker. En rekke leverandører demonstrerer og stiller ut maskiner og utstyr,. Dick fra Lennartsfors , Kristian fra Alstor 8×8, Alex , Gary og Mark fra Timberwolf. Darren fra Alpine viser revolusjonerende stubbefresingshjul. Horgen fra Petzl demonstrerer . Ariens stiller med Echo og Oregon stiller med Eric Moors fra Oregon Europa.. Pfanner stiller med folk fra Østerrike. Buckingham kommer med 3 mann fra USA og viser nyheter  .   Knikmops, Ifor Williams og Brage Finans er også på plass..  Ta turen for faglig påfyll og sosialt samvær mellom tømmerhoggere. Alle som har interesse er velkomne

Det blir samme program begge dager.

Posted in Ukategorisert.