God Jul og Godt Nytt År

Vi har lagt bak oss vårt aller beste år noensinne og er ydmyke og takknemlige for at så mange kunder har valgt produkter eller tjenester fra oss.  Vi streber hele tiden etter å finne de beste produktene og vårt system med faste lave priser er noe vi kommer til å fortsette med. Det er mye lureri med kampanjer, salg, tilbud  o.l. , men det går tydeligvis veldig bra med gode produkter , fornuftige priser og god service.  Vi tester hele tiden nye produkter og det kommer en del nyheter i 2017 også.

Vi er oppe i romjulen også helt fram til Nyttårsaften så de som fortsatt vil gjøre en god handel i 2016 er hjertelig velkommen. Gå inn i nettbutikken, send e-post  eller ring oss.

Vi takker alle for året som snart er omme og ønsker alle God Jul og et Godt Nytt år.

Posted in Ukategorisert.