Park & Anleggsmessen i Lillestrøm 9. og 10. november

Vi er på plass på Park & Anleggsmessen i Lillestrøm 9. og 10. november.  Har med  den nye Timberwolf TW 280 som ser ut til å være en meget aktuell flishogger for de som vil ta sprikende kvister  med minst mulig bruk av motorsag. . De som har prøvd denne og tilsvarende andre merker i denne 8″ størrelsen sier den har vesentlig bedre innmating enn andre de har prøvd.   Har også TW 230 på hjul og  belter på standen vår, Carlton 5014 stubbefreser og    en rekke Pfanner verneutstyr. Kom innom for en prat om effektivt utstyr.

tw-280tdhb-pic-c

TW230VTR med justerbare belter i bredde.

TW230VTR med justerbare belter i bredde.

Kompakt kraftpakke med justerbare belter

Kompakt kraftpakke med justerbare belter

Protos- helt unik hjelm for tømmerhoggere

Protos- helt unik hjelm for tømmerhoggere

Posted in Ukategorisert.